Behandlingar

 

Försäljning av Presentkort finns 

Välkommen att boka en behandling. Har du frågor, kontakta oss gärna på 0736-73 40 98.

Medicinsk fotvård klassisk 60 min

Förebyggande och avhjälpande behandling som inleds med ett vårdande fotbad. Därefter följer nagelvård samt avlägsnas ev. förhårdnader och liktornar. Vid behov behandlas även nagelsvamp, sprickor och nageltrång. Behandlingen anpassas till varje kunds enskilda behov, likaså rekommendationer på egenvård. Avslutas alltid med en välgörande fotmassage i stillhet. Behandlingstid ca 60-75 min.

Medicinsk fotvård i stillhet ca 60 min

Stillhet, vila och bara vara för kunden sätts i fokus under behandlingen. Att luta sig tillbaka..och blunda. Du inbjuds att låta mobiltelefonen vila och ge dig utrymme för paus. Behandlingen inleds med ett värmande och vårdande fotbad, därefter följer nagelvård och omhändertagande av eventuella förhårdnader, liktornar m.m. Nagelsvamp, sprickor behandlas vid behov. Rekommendationer för egenvård. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Behandlingstid ca 60-75 min.

Medicinsk fotvård delbehandling 30 min

Om du bara vill ha hjälp med ett specifikt område som t ex: - nagelklippning - vårtor - liktornar, förhårdnader - nagelsvamp - hälsprickor - nageltrång.

Medicinsk fotvård hembesök

Vi tar med oss allt material som behövs och anpassas till varje kunds behov. Behandlingen inleds med ett vårdande och uppmjukande fotbad. Därefter följer klippning, slipning av naglar, ev. förhårdnader, liktornar tas bort. Vid behov behandlas även nagelsvamp, vårtor, sprickor och nageltrång. Avslutas alltid med en välgörande fotmassage i stillhet. Kontakta oss via telefon för bokning av hembesök.

Medicinsk fotvård med underbensmassage

Medicinsk fotvård (klassisk/maskulin) enligt ovan men med en välgörande förlängd fot och underbensmassage. Se beskrivning av massagen nedan.

Underben- och fotmassage 30 min

Välgörande och avkopplande massage som gör att ben och fötter återfår sin energi och spänst. Behandlingen inleds med ett fotbad med efterföljande massage som löser spänningar i benen, ökar cirkulationen och mjukar upp fötterna.

Siliconbehandling/Orthos

En avlastning i silicon formas och anpassas efter ditt behov, t.ex för att stödja en tå som lägger sig snett under granntån, trycket på tån skapar ofta en öm punkt. Detta kan förebyggas och unvikas genom att använda en siliconavlastning som istället rätar ut tån på ett naturligt sätt. Justering av avlastning ingår.

Please reload

Vänligen notera att om har du nagellack på naglarna så rekommenderas att du tar bort det innan besök för Medicinsk fotvård då det ger mera utrymme och tid för behandling/massage.